top of page

Óvodai Fotózás

Az elmúlt időszakban a fiaink óvodai fotózásával kapcsolatos felkérésünk komoly sikert aratott, és egyben felébresztette bennünk a szenvedélyt az óvodások és kisiskolások életének megörökítése iránt. Éppen ezért úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy közösen szeretnénk foglalkozni az óvodai fotózással.

Célunk az, hogy megörökítsük azokat a pillanatokat és emlékeket, amelyek éveken át elkísérik az óvodásokat és családjaikat. Az óvodai fotózás nemcsak egy egyszerű tevékenység, hanem egy élmény, amelyre a gyerekek és szülők is örömmel emlékeznek majd.

 

Professzionális Fotózás: Tapasztalatunk és gyakorlatunk garantálja, hogy a gyermekek kellemesen érezzék magukat a fotózáson, és ez az érzés meglátszódjon a végeredményen.

Kreatív Háttér és Kellékek: Minden évben új és izgalmas koncepciókat igyekszünk létrehozni a fotózás háttereként, melyek élénk színekkel és kreatív kellékekkel teszik még emlékezetesebbé az eseményt.

Az óvoda élettel teli gyermekei mindannyiunk számára különlegesek és fontosak. Ezért is szeretnénk biztosítani, hogy a fotózás során minden gyermek egyedi és megismételhetetlen pillanatait rögzítjük.

DSC01859-3.jpg
DSC01978-2.jpg
DSC01797.jpg
DSC01790.jpg
DSC01863.jpg
DSC01856.jpg
DSC01878.jpg
DSC01640.jpg
DSC01617.jpg
DSC01869.jpg
bottom of page